tenfeethigh: (PEOPLE // david red nose day)
2009-07-08 02:15 pm

!!!!!!!

Doctor Who star David Tennant is to line up with a glamorous new foe - Girls Aloud singer Sarah Harding. The pair are to star in film comedy St Trinian's 2: The Legend of Fritton's Gold. Filming for the sequel to St Trinian's, which made £12million at the UK box office, started yesterday with earlier stars Rupert Everett and Colin Firth. An insider said: "It is quite a coup to land Sarah and David. Sarah had a little part in the last film along with the rest of the band as they sang the final song. "She enjoyed it so much it has been expanded and now she's a major part of the cast. "And to get David for his first film after Doctor Who is just fantastic." Harding, 29, joins the girls of St Trinian's as cool new pupil Roxy hunting for headmistress Miss Fritton's legendary family fortune. Tennant stars as villain Pomfrey who heads secret women-hating society AD1. The Mirror.
tenfeethigh: (ALICE // mushroom)
2009-07-07 05:42 pm

if_then_else

There was a large mushroom growing near her, about the same height as herself; and when she had looked under it, and on both sides of it, and behind it, it occurred to her that she might as well look and see what was on the top of it.

She stretched herself up on tiptoe, and peeped over the edge of the mushroom, and her eyes immediately met those of a large caterpillar, that was sitting on the top with its arms folded, quietly smoking a long hookah, and taking not the smallest notice of her or of anything else.

The Caterpillar and Alice looked at each other for some time in silence: at last the Caterpillar took the hookah out of its mouth, and addressed her in a languid, sleepy voice.

`Who are you?' said the Caterpillar.

tenfeethigh: (TORCHWOOD // coe radio times)
2009-07-07 04:52 pm
Entry tags:

Children of Earth: Day One

GUYS. TORCHWOOD. I. LOVE.

(But I still haven't listened to the radio plays. Shame on me.)
tenfeethigh: (PPG // happy bubbles)
2009-07-03 04:52 pm
Entry tags:

Kizökkent az idő

Vagy nem tudom, mi van, de mostanában valahogy túl nagy szerencsém van mindenben, már nagyon várom, hogy cserébe mikor zuhan a fejemre egy elefánt.

Ma például bementem a H&M-be, mert a Lani mondta, hogy van 250 forintos napszemüveg, és tényleg volt, de nem is ez a legjobb, hanem a lila fürdőruha, amit felpróbáltam, és jó volt. Csak így, elsőre. Velem ilyen nem történik. Jó, bevittem az egy darab 38-asnál kisebb felsőt (36), meg 3 bugyit (34, 36, 38), és jó volt a felső is, az alsóból meg a 34-es, ami lehetetlen, mert a seggem nagyobb, mint a mellem. Vagy csak furán számoznak mostanában.

Most így eszembe jutott, hogy vehettem volna még egy olyan egynyári (hehe, még egy nyarat se bír ki) papucsot is, de az mindig van, ráadásul a New Yorkerben műanyag virágocskát is varrnak rá.
tenfeethigh: (PEOPLE // amanda seyfried)
2009-07-01 01:19 am
Entry tags:

Sport

- Igen, és rendszeresen csinálok hasizomgyakorlatokat.
- Haha, hasizomgyakorlatokat.
- Miért, te mit csinálsz?
- Én szexelek.
- Szerintem rugdossuk meg.
tenfeethigh: (LOST // juliet ben sky)
2009-06-30 03:26 pm
Entry tags:

Egysoros

Utolsó jegy beíratva, index leadva, most már aztán tényleg mindenki hagyjon békén szeptemberig.
tenfeethigh: (GG // you jump i jump)
2009-06-28 11:19 pm
Entry tags:

Ide kéne egy cím

Ide meg valami szöveg.

Ezennel belépek azon szánalmas emberek táborába, akik blogbejegyzést akarnak írni, de nem megy.
tenfeethigh: (LOST // juliet ben sky)
2009-06-18 03:41 pm
Entry tags:

Tabula rasa

És akkor mostantól megpróbálunk normálisak lenni, nem tönkretenni saját magunkat, nem megbántani másokat.

És akkor remélhetőleg minden jó lesz.
tenfeethigh: (PEOPLE // david handwriting)
2009-04-15 11:21 pm
Entry tags:

Vagy amit akartok

Simon Kornél tőlem három méterre egy szál törölközőben.

De még erre sem lett volna szükség, enélkül is simán benne van a centrálszínházas Vízkereszt a top5ömben. Az első tuti Az ünnep még mindig (pestiszínház), utána nem tudom a sorrendet, de például ott van még a nemzetis Tartuffe meg a nemzetis Oresztész meg a vidámszínpados centrálszínházas Legénylakás. Amit idén is meg kéne nézni, úgyis csak kétszer láttam még.
tenfeethigh: (GG // you jump i jump)
2009-04-15 11:16 pm
Entry tags:

Az vagyok

Julianna: Te, ugye tudsz róla, hogy meztelen voltál, amikor kijöttél az előbb?
Brigitta: Igen.
Julianna: Szégyentelen egy teremtés vagy.
tenfeethigh: (DW // potd promo)
2009-04-11 11:56 pm

Dear Doctor Who,

Thank you for being so amazing. I'm gonna watch your latest episode again with Sister before writing a real squee-post.

Love,
B
tenfeethigh: (PEOPLE // amanda seyfried)
2009-04-11 06:44 pm
Entry tags:

Shallow post is shallow

I tested this at the mall today.And now I feel like I need it.
tenfeethigh: (LOST // ben and locke)
2009-04-11 06:30 pm
Entry tags:

Lost: Dead is Dead

I just realized that I don't give a shit about The Quadrangle of Doom and them living in Dharmaville in 1977 when I can watch Ben and Locke for 42 minutes.
tenfeethigh: (PPG // happy bubbles)
2009-04-11 01:00 am
Entry tags:

Bocs, kicsit késve, de

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, JUDIT! <3
tenfeethigh: (PEOPLE // amanda seyfried)
2009-04-07 01:04 pm
Entry tags:

Álmodozom

Biztos van olyan, akinek nem meséltem még, valamelyik nap azt álmodtam, hogy Nádasdy Ádám a fodrászom. De Nádasdy Ádám azért közben a fonológiatanárom is volt, óra végén viszont rámmosolygott, megfogta a kezemet és mondta, hogy akkor most megyünk hajat vágni. Nádasdy Ádám valamilyen titkos helyen fodrászkodott és nem akárkinek vágta le a haját, mindenki irigy volt rám álmomban.

---

Ez volt a poszt napfényes csilivili része és akkor most még azt akarom mondani, hogy A HOUSE BASSZA MEG. Még úgy is, hogy olvastam előtte spoilereket. Hatásvadászat FTL.
tenfeethigh: (PPG // happy bubbles)
2009-04-06 10:50 pm
Entry tags:
tenfeethigh: (LOST // juliet ben sky)
2009-04-05 11:14 pm
Entry tags:

Ez volt ma

És akkor úgy gondoltam, hogy nekem el kell mennem itthonról. Elraktam a táskámba a szintaxisleckét meg a Galaxis útikalauzt és elindultam a Városligetbe (útközben azért ettem 3 gombóc fagyit, remélem nem fogok visszaesni a torokfájós szakaszba). A 75-ös troli az Ajtósira nem balra, hanem jobbra fordult, de én akkor még nem tudtam, hogy miért. Aztán leszálltam a Herminánál (a Liget másik felére akartam menni, de ha egyszer arra ment a troli, gondoltam biztos valami felsővezetékszakadás) és akkor láttam meg az első árpádsávos zászlókat, de még akkor sem esett le, hogy mi van, gondoltam jóidőben a szélsőjobbosok is szeretnek sétálni. Aztán lefeküdtem egy dombra és rá akartam gyújtani, de útközben valahol elvesztettem a cigimet, úgyhogy inkább elkezdtem olvasni a szintaxist. Csak elég soká jöttem rá, hogy a fű valami hihetetlen oknál fogva nem teljesen száraz, szóval már éppen terveztem úgyis kicsit átázott ruhában hazaindulni, amikor a Julianna írt, hogy jöjjekmár. És én elmentem messzire, a Liget másik végébe a 30-as megállóhoz, felszállok, erre az is jobbra fordul az Ajtósin és megy a Herminán, pont, ahonnan jöttem. És akkor felszállt néhány tüntetőnénibácsi is, nagyon jókedvűek voltak. Egy néni megkérdezte őket, hogy miért van lezárva a Dózsa György út a Hősök teréig és akkor ők elkezdték mosolyogva, hogy "a média biztosan másképpen fogja beállítani, de..." és ami utána jött, azt sajnos már nem hallottam.

Ennél izgalmasabbat ma nem nagyon tudok írni.
tenfeethigh: (GG // you jump i jump)
2009-04-04 08:32 pm
Entry tags:

☼☀☼☀☼☀☼☀☼

GUYS.

IT'S BLOODY SPRING.

♥☼♥☼♥☼♥☼♥☼♥☼♥☼♥☼♥☼♥☼
tenfeethigh: (HOUSE// chase&cameron walk)
2009-04-04 01:01 pm
Entry tags:

ER: And In The End

Guys, I can't believe it's over. This show was almost as old as me. <3


OLD CREDITS. WITH MUSIC AND PICTURES AND EVERYTHING:

ER FINALE: A PICSPAM )